top of page

Karoline & Truls

Den 9. juli var jeg så heldig som fikk lov til å følge Karoline og Truls på bryllupsdagen! Ett nydelig bryllup med mange fine detaljer. Bruden hadde planlagt godt og det var en nydelig dag! I forkant var bruden og jeg ute for å finne ulike locations for både finvær og regnvær. Det var meldt regn på dagen, men når lørdagen kom strålte sola seg gjennom skyene og vi kunne fotografere utendørs! Brudgommen fikk seg også en overraskelse under middagen. Bruden hadde arragert det slik at brudgommen fikk en hamburger fra McDonald til forrett! Ansiktsuttrykket var fantastisk! Her er noen bilder fra dagen:


Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page