top of page

Et magisk bryllup i fjellheimen!

I sommer var jeg så heldig å få ta bilder av ei god venninne av meg. Bryllupet ble holdt på Sirdal Høyfjellshotell og det var fantastisk fint bryllup. Brudeparet, gjestene og hotell ansatte smilte fra øre til øre hele helgen. Da lørdagen kom regnet det så og si hele dagen! Men det er jo ikke så farlig når du har brudepar som ikke bryr seg om noen regndråper. Vi hadde flere ulike locations i backup i tilfelle regn, men siden det ikke høljet ned valgt brudeparet og jeg å følge planen vi hadde lagt på forhånd. Her kommer litt bilder fra dagen:

Takk for et kjempeflott bryllup, Mette & Tore!


Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page