top of page

Nydelige Kari og Per - "First look" fotografering!


Den 5. August fikk jeg lov til å gjøre min først "first look" fotografering på Lista. Dette var veldig spennende, men at det skulle vise seg å være det gøyeste, mest romantiske øyeblikket jeg har vært med på, det visste jeg ikke. Rørt som jeg ble under fotograferingen da bruden entret skogen, gjorde en nervøs brudgom, kanskje hakket mer nervøs! Stemningen var til å ta og føle på og det mest magiske jeg har fått lov til å dokumentere gjennom fotografering! Dagen startet med å ta bilder av brudgommen og hans forlover. Når bruden var klar kom hun kjørende til avtalt sted - og fotografering ble som et eventyr! Jeg er fortsatt rørt, tårene triller og jeg smiler i fra øre til øre når jeg ser på bildene <3

Tusen takk for et magisk bryllup, Kari & Per!

 


Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page